Tillbaka till senaste nytt
God jul

God jul alla från teknikern!

Hejsan hoppsan, nu är det juletider igen. Detta året har gått otroligt fort, tycker jag. Det är nästan så man inte hinner med. Ett spännande år tar slut och ett förhoppningsvis än mer spännande tar vid.


Julrusch

Ett tag såg det ut som om det inte skulle bli en traditionsenlig julrusning hos oss. Ack vad vi misstog oss. Det small till ordentligt. I vanlig ordning vid denna tiden på året innebär det långa dagar och högt tempo. I samma vanliga ordning lyckades våra trogna medarbetare reda ut situationen med ett glatt humör.
En av mina seniora medarbetare sa till mig:
– Du vet att vi inte går hem förrän allt är klart!
Vilka härliga människor. Vilket fantastiskt gäng.


Julstress

Nu är alla fullt upptagna med julstress. Det ska handlas, pyntas, bakas, lagas, fixas, packas, städas och donas. Som alltid. Har man dessutom stressnivån hög på jobbet är det lätt att det blir lite mycket. Jag tar det lite lugnt med alla måsten, men lite ”julefeber” blir det allt.
Då är det extra skönt med en förhoppningsvis avkopplande julhelg. Det önskar jag alla läsare också. Tid för lite eftertanke, umgänge med nära och kära och inte minst en chans att ladda om inför nästa år. Ta chansen till detta.
Ut i julvimlet och koppla av

 

/Mats Lindblom
mats@westdent.se